Selskabsmeddelelse nr. 4/2024
Frederiksberg, den 25. marts 2024

Danske Hoteller A/S udvider kapitalen, udbyder nye aktier og gør klar til nye opkøb

Bestyrelsen i Danske Hoteller A/S har besluttet at udbyde nye aktier i selskabet.

Der udbydes 100.000 styk nye B-aktier à kr. 60,- pr. styk uden fortegningsret for de nuværende aktionærer.

Tegningen af de nye aktier sker i perioden 2. maj 2024 til 21. maj 2024, og tegningsblanket kan printes ud fra selskabets hjemmeside www.danske-hoteller.dk/info/investor-relations/bliv-medejer.

Udvidelsen af koncernens kapitalgrundlag er i overensstemmelse med vor strategiramme og skal til stadighed sikre det fornødne finansielle beredskab til virksomhedens fortsatte udvikling og være klar til eventuelle nye akkvisitioner, idet selskabet ser ind i et marked med gode muligheder for erhvervelse af yderligere hotelvirksomhed til den eksisterende portefølje på 26 hoteller.

Danske Hoteller har gennem flere år opbygget et populært program med aktionærfordele som fortsætter i 2024 for såvel nye som bestående aktionærer. Således får også nye aktionærer ved tegning af mindst 50 aktier stor rabat ved den første overnatning. Mindstetegningen er 50 styk aktier.

Antallet af overnatninger med rabat afhænger i øvrigt af, hvor mange aktier man tegner eller allerede er indehaver af. Jo flere aktier, desto flere billige overnatninger. Fra 2025 ændres fordelene lidt og ved tegning af flere aktier forbedres vilkårene. De samlede aktionærfordele for 2024 og 2025 kan man se på selskabets hjemmeside www.danske-hoteller.dk/info/investor-relations/aktionærfordele.

Tegningen er garanteret af selskabets største aktionærer.

Desuden har bestyrelsen besluttet at udbyde et mindre antal aktier til favørkurs til de ledende medarbejdere op til samlet set 9.500 styk B-aktier.


Kontakt:
Bestyrelsesformand Erik Sophus Falck tlf. 4013 5373 eller CFO Thor Pedersen tlf. 3132 3324